ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Βολουδάκη σε Π.Πολάκη για τα ΕΛΤΑ στην Κρήτη: «Έχω φωνή και δεν έχω κοντή μνήμη»

«Προφανώς και διαφωνώ με το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές και στην Κάντανο»

Σ.Βολουδάκη σε Π.Πολάκη για τα ΕΛΤΑ στην Κρήτη: «Έχω φωνή και δεν έχω κοντή μνήμη»

Η βουλευτής της ΝΔ, Σέβη Βολουδάκη έδωσε τη δική της απάντηση στον Παύλο Πολάκη με αφορμή την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος για τα ΕΛΤΑ σε Μουρνιές και Κάντανο.

Ο Πολάκης είχε γράψει με αφορμή το κλείσιμο των δύο καταστημάτων των ΕΛΤΑ πως «επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκλεισε κανένα κατάστημα των ΕΛΤΑ στα Χανιά, παρά τις πιέσεις για περικοπές που δεχόμασταν», με την Βολουδάκη να απαντά πως ξεχνά «ποιος αποφασίζει για το κλείσιμο».

Όπως γράφει «Να θυμίσω λοιπόν στον κ. Πολάκη ότι τα ΕΛΤΑ ανήκουν στο Υπερταμείο, που αποφασίζει το κλείσιμο ή όχι. Να του θυμίσω επίσης ότι το Υπερταμείο συστάθηκε με τον ν. 4389/2016 από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση από την Σέβη Βολουδάκη:

Προφανώς και διαφωνώ με το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές και στην Κάντανο.

Αυτό που ξεχνάει όμως ο λαλίστατος Π. Πολάκης να πει κατηγορώντας με( γιατί εγώ θα μιλήσω για μένα για το αν έχω φωνή ) είναι το ποιος αποφασίζει το κλείσιμο. Να θυμίσω λοιπόν στον κ. Πολάκη ότι τα ΕΛΤΑ ανήκουν στο Υπερταμείο, που αποφασίζει το κλείσιμο ή όχι. Να του θυμίσω επίσης ότι το Υπερταμείο συστάθηκε με τον ν. 4389/2016 από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε υπήχθη στη δικαιοδοσία για 99 χρόνια ολόκληρη η δημόσια περιουσία ως εθνική εγγύηση για την αποπληρωμή των ρυθμισμένων χρεών μας. Ας μην μας κουνά λοιπόν τώρα το δάχτυλο ο Π. Πολάκης. Γιατί εγώ εκτός από το ότι έχω φωνή, δεν έχω και κοντή μνήμη.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που προηγήθηκε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.