ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Βούλτεψη για διακίνηση παράνομων αλλοδαπών: «Χρησιμοποιούν ταχύπλοα και δεν εντοπίζονται εύκολα»

«Η Ελλάδα διαθέτει τον πιο αυστηρό και σκληρό νόμο για τους διακινητές ο οποίος φτάνει ακόμα και τα ισόβια»

Σ.Βούλτεψη για διακίνηση παράνομων αλλοδαπών: «Χρησιμοποιούν ταχύπλοα και δεν εντοπίζονται εύκολα»

Όλο και περισσότεροι παράνομοι αλλοδαποί έρχονται στη χώρα μας με την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη να εξηγεί πως αυτό οφείλεται στην αστάθεια που υπάρχει σε διεθνές αλλά και περιφερειακό επίπεδο.

Η κ. Βούλτεψη, εξήγησε για την αύξηση ροών στα νησιά, ότι πλέον οι διακινητές χρησιμοποιούν ταχύπλοα και έτσι οι άνθρωποι δεν φαίνονται και δεν εντοπίζονται εύκολα από το λιμενικό. Για την πίεση στον Έβρο η υφυπουργός δήλωσε ότι ο φράχτης αποδείχθηκε σωτήριος σε πολλές περιπτώσεις, οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο και δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η επέκταση του.

Η Σοφία Βούλτεψη, σημείωσε επίσης πως η Ελλάδα διαθέτει τον πιο αυστηρό και σκληρό νόμο για τους διακινητές που φτάνουν ακόμα και τα ισόβια. Για αυτό όπως εξήγησε και στο ναυάγιο της Πύλου οι διακινητές δεν δέχθηκαν την βοήθεια της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η κ. Βούλτεψη, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στην Κύπρο. Σύμφωνα εμ όσα είπε, η κατεύθυνση που ωθεί η Τουρκία στα κατεχόμενα είναι να ναυαγήσει κάθε προσπάθεια για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.