Γ.Κύρτσος: «Κάποια παραίτηση; Αυτά είναι… ξένη γλώσσα για τους «άριστους» της διαπλεκόμενης ευνοιοκρατίας»

H κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε να προκαλέσει ανάκληση δωρεάς από το Ίδρυμα Νιάρχος.

Για να το κάνουμε μετάφραση, αυτό σημαίνει ότι δίνονταν δωρεάν λεφτά στο κράτος για συγκεκριμένο σκοπό και το κράτος δεν έκανε τίποτα!

«Αποτελεσματικό» το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη, αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Γιώργος Κύρτσος σχετικά με την ανικανότητα του υπουργείου Πολιτισμού να αξιοποιήσει δωρεά του Ιδρύματος «Σ. Νιάρχος» με αποτέλεσμα το ίδρυμα να αποφασίσει την ανάκλησή της.

«Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν; Κάποια παραίτηση; Αυτά είναι… ξένη γλώσσα για τους «άριστους» της διαπλεκόμενης ευνοιοκρατίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανακάλεσε τη δωρεά εκατομμυρίων ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού για την δημιουργία έργου για την προστασία αρχαιολογικών ευρημάτων της περιοχής του Φαληρικού Όρμου, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται το εμβληματικό εύρημα των Δεσμωτών του Φαλήρου.
Το ίδρυμα κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ότι δεν έχει λάβει καμία ουσιαστική ενημέρωση από το ΥΠΠΟΑ αναφορικά με τον τρόπο και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της δωρεάς. Οι άριστοι της Λίνας Μενδώνη σε απόλυτη… ακινησία.«