ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαν μαθητούδι που του έκαναν παρατηρήσεις άκουγε τον Τούρκο ΥΠΑΜ Χ.Ακάρ ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος!

Του κούναγε και το δάκτυλο ο Τούρκος! - Πόσο εξευτελισμός της Ελλάδας!

Σαν μαθητούδι που του έκαναν παρατηρήσεις άκουγε τον Τούρκο ΥΠΑΜ Χ.Ακάρ ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος!

Με δέος άκουγε τον Τούρκο ΥΠΑΜ Χ.Ακάρ «να του τα ψάλλει» κατά τη διάρκεια της Συνόδου των Υπουργών Άμυνας του NATO στις Βρυξέλλες, ο Έλληνας ΥΠΑΜ Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Έλληνας ΥΕΘΑ άκουγε τον Τούρκο ομόλογό του να του μιλά έντονα με κατεβασμένο κεφάλι χωρίς καν να τολμά να απαντά.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η τουρκική εφημερίδα Sabah απεικονίζει τον εξευτελισμό του Έλληνα ΥΕΘΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν νωρίτερα σε όλα τα ΜΜΕ από το ΥΠΕΘΑ, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος φέρεται να είπε στον Χουλουσί Ακάρ ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά αν συνεχίσει η Τουρκία την ίδια πολιτική τόσο στη ρητορική όσο και στο πεδίο. Δεν μπορεί να λέει κάθε μέρα τόσα και να κάνει και υπερπτήσεις και παραβιάσεις».

Μάλλον… στον ύπνο του θα τα είπε αυτά στον Χ.Ακάρ!

Από τα όσα μπορεί να καταλάβει κανείς πάντως και από τις φωτογραφίες, αλλά και από τα όσα φαίνονται στο βίντεο, ο Ακάρ είναι αυτός που κουνά το δάχτυλο στον Έλληνα ΥΕΘΑ και το τεταμένο κλίμα δεν ήταν δυνατόν να κρυφτεί.

Τι να έλεγε άραγε με τέτοιο ύφος ο Τούρκος Υπουργός στον ομόλογό του;

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, οι δύο άνδρες συζήτησαν «τη διατήρηση του διαλόγου για την εκτόνωση των εντάσεων που έχουν αυξηθεί πρόσφατα» και ανέφερε επίσης ότι η «εστίαση σε θετικές διμερείς ατζέντες συμβάλλει στις σχέσεις καλής γειτονίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συζήτησαν ακόμα την ανάγκη «να παραμείνουν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας για να επικεντρωθούν σε μια θετική ατζέντα και διμερή και περιφερειακή συνεργασία», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.