Σε πλειστηριασμό βγαίνει εν μέσω εκλογών μεγάλο ακίνητο του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

Πρόκειται για ειδικό πολυτελές κτηριακό συγκρότημα στα Ανάβρυτα Αμαρουσίου

Σε πλειστηριασμό βγαίνει εν μέσω εκλογών μεγάλο ακίνητο του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

Σε πλειστηριασμό βγαίνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές το μεγάλο ακίνητο του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που βρίσκεται στα Ανάβρυτα Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στις για τις 8 Νοεμβρίου 2023, με επισπεύδουσα την Cepal και με τιμή εκκίνησης 6.792.000 ευρώ.

Οφειλέτες είναι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και η σύζυγός του Ελένη και το ποσό για το οποίο επεβλήθη η κατάσχεση είναι 500.000 ευρώ, μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου ύψους 5.564.623,89 ευρώ. Πρόκειται για έκταση επιφάνειας 49.202,94μ2 όπου τα 48.211,45μ2 είναι εκτός σχεδίου και τα 991,49μ2 εντός σχεδίου.

Τι περιλαμβάνει το συγκρότημα

Στην έκταση υφίσταται, σύμφωνα με την έκθεση, ειδικό πολυτελές κτηριακό συγκρότημα αποτελούμενο από επιμέρους πολιτιστικά κτήρια με εκθεσιακούς χώρους – εκθετήρια έργων τέχνης και εικαστικών έργων, μονοκατοικία – βίλλα, γραφεία, βοηθητικά κτίσματα, εγκαταστάσεις, ήτοι συνολικής επιφάνειας 4.035,06 μ.τ.

Αναλυτικά:

ΚΤΗΡΙΟ I (πινακοθήκη) το οποίο κατά στάθμη περιλαμβάνει: -Στάθμη υπογείου ΙΑ-Ι συνολικής επιφάνειας 1.090,93μ2 όπου περιλαμβάνει χώρους εκτεταμένων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων (Η/Μ), χώρο εισόδου-προθάλαμου και χώρους πινακοθήκης με λοιπούς βοηθητικούς χώρους. -Στάθμη ισογείου, επιφάνειας 565,60μ2, όπου περιλαμβάνει αίθουσα έκθεσης πινάκων – γλυπτών και συναφών έργων τέχνης, κλίμακες επικοινωνίας, ανελκυστήρα, κουζίνα και τραπεζαρία, δωμάτια προσωπικού με w.c., και λοιπούς βοηθητικούς χώρους -Στάθμη ορόφου – μεσόροφος επιφάνειας 210,61 μ2, όπου περιλαμβάνει δωμάτια ξενώνα με λουτρά και λοιπούς βοηθητικούς χώρους, πλέον κλιμακοστάσιο επικοινωνίας και ανελκυστήρα.

Το κτίριο έχει ανεγερθεί περί τα 1992-1996, είναι πλήρες αποπερατωμένο, πολυτελούς κατασκευής και άριστης συντήρησης. Εχει κατασκευασθεί από οπλισμένο σκυρόδεμα με πλάκα οροφής με πρόβολο, έχει σκυροδέματα με επεξεργασμένο ξυλότυπο ανεπίχριστου όψεως με εμφανή μπετά και αξιόλογα αρχιτεκτονικά στοιχεία με μορφολογικά και δομικά στοιχεία υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

ΚΤΗΡΙΟ II (κατοικία Διευθυντή) το οποίο περιλαμβάνει:

-Στάθμη ισογείου ορόφου επιφάνειας 222,34μ2 όπου περιλαμβάνει χώρο υποδοχής-καθιστικό, κουζίνα με τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο, λουτρό, διάδρομο και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Το κτίριο έχει ανεγερθεί περί τα 1992-1996, είναι πλήρες αποπερατωμένο, πολυτελούς κατασκευής και άριστης συντήρησης. Εχει κατασκευασθεί από οπλισμένο σκυρόδεμα με πλάκα οροφής με πρόβολο, έχει σκυροδέματα με επεξεργασμένο ξυλότυπο ανεπίχριστου όψεως με εμφανή μπετά και αξιόλογα αρχιτεκτονικά στοιχεία με μορφολογικά και δομικά στοιχεία υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

ΚΤΗΡΙΟ III (γλυπτοθήκη) το οποίο ανά στάθμη περιλαμβάνει:

-Στάθμη υπογείου ορόφου επιφάνειας 227,32μ2 όπου περιλαμβάνει αποθήκη γλυπτών έργων, αποθήκη λεβητοστάσιο και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. -Στάθμη ισογείου ορόφου επιφάνειας 241,75μ2 όπου περιλαμβάνει αίθουσα γλυτπών, w.c., αποθήκη, εργαστήριο, κλίμακα επικοινωνίας, διάδρομο και λοιπούς βοηθητικούς χώρους που χρησιμοποιούνται ως play room και γυμναστήριο με κλειστή πισίνα. ΄Εχει γίνει αυθαίρετη αλλαγή χρήσης της γλυπτοθήκης σε γυμναστήριο, η οποία αποτελεί άρσιμη αυθαιρεσία. Το κτίριο έχει ανεγερθεί περί τα 1992-1996, είναι πλήρες αποπερατωμένο, πολυτελούς κατασκευής και άριστης συντήρησης. ΄Εχει κατασκευασθεί από οπλισμένο σκυρόδεμα με πλάκα οροφής με πρόβολο, έχει σκυροδέματα με επεξεργασμένο ξυλότυπο ανεπίχριστου όψεως με εμφανή μπετά και αξιόλογα αρχιτεκτονικά στοιχεία με μορφολογικά και δομικά στοιχεία υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

ΚΤΗΡΙΟ IV (γραφείο Διοίκησης) το οποίο περιλαμβάνει ανά στάθμη: -Στάθμη υπογείου ορόφου επιφάνειας 14,60μ2 όπου περιλαμβάνει μηχανοστάσιο, κλίμακα επικοινωνίας και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. -Στάθμη Ισογείου ορόφου επιφάνειας 105,41 μ2 όπου περιλαμβάνει γραμματεία διοίκησης, w.c., κλίμακα επικοινωνίας, ανελκυστήρα, διάδρομο και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. -Στάθμη Α’ ορόφου επιφάνειας 81,16μ2 όπου περιλαμβάνει γραφεία διοίκησης με w.c., λοιπούς βοηθητικούς χώρους, κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα. Το κτίριο έχει ανεγερθεί περί τα 1992-1996, είναι πλήρες αποπερατωμένο, πολυτελούς κατασκευής και άριστης συντήρησης. Εχει κατασκευασθεί από οπλισμένο σκυρόδεμα με πλάκα οροφής με πρόβολο, έχει σκυροδέματα με επεξεργασμένο ξυλότυπο ανεπίχριστου όψεως με εμφανή μπετά και αξιόλογα αρχιτεκτονικά στοιχεία με μορφολογικά και δομικά στοιχεία υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

ΚΤΗΡΙΟ V (φυλάκιο εισόδου) το οποίο περιλαμβάνει ανά στάθμη: -Στάθμη ισογείου επιφάνειας 41,58μ2 περιλαμβάνει χώρο φυλακίου με w.c. και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Το κτίριο έχει ανεγερθεί περί τα 1992-1996, είναι πλήρες αποπερατωμένο, πολυτελούς κατασκευής και άριστης συντήρησης. Εχει κατασκευασθεί από οπλισμένο σκυρόδεμα με πλάκα οροφής με πρόβολο, έχει σκυροδέματα με επεξεργασμένο ξυλότυπο ανεπίχριστου όψεως με εμφανή μπετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΚΤΗΡΙΟ VII (κατοικία φύλακα – αποθήκη) το οποίο περιλαμβάνει ανά στάθμη: -Στάθμη ισογείου επιφάνειας 133,05μ2 όπου περιλαμβάνει την κατοικία του φύλακα, με είσοδο – προθάλαμο, καθιστικό, κουζίνα με καθημερινό, υπνοδωμάτιο με λουτρό, αποθήκη και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Το κτίριο έχει ανεγερθεί περί τα 1992-1996, είναι πλήρες αποπερατωμένο, έχει κατασκευασθεί από οπλισμένο σκυρόδεμα και έχει σκυροδέματα με επεξεργασμένο ξυλότυπο ανεπίχριστου όψεως με εμφανή μπετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.