ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκάνδαλο υποκλοπών – Α.Ρογκάκου: «Από την έρευνα δεν εντοπίσαμε σχέση Predator με τον κρατικό φορέα»

Όσα κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή η επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

Σκάνδαλο υποκλοπών – Α.Ρογκάκου: «Από την έρευνα δεν εντοπίσαμε σχέση Predator με τον κρατικό φορέα»

Με την κατάθεση της επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Αλεξάνδρας Ρογκάκου συνεχίζονται σήμερα, οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο υποκλοπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Ρογκάκου φέρεται να είπε ότι από έλεγχο που διεξήγαγε η Αρχή Διαφάνειας στην ΕΥΠ δεν προέκυψαν στοιχεία που να συνδέουν το Predator με το ελληνικό Δημόσιο.

Η μάρτυρας σε άλλο σημείο φέρεται να ενημέρωσε τα μέλη της εξεταστικής ότι η πρώτη σύμβαση της εταιρίας Krikel με το ελληνικό δημόσιο έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενώ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των εταιριών Krikel και Intellexa.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της επιτροπής αμέσως μετά την κυρία Ρογκάκου θα ακολουθήσει η εξέταση των νόμιμων εκπροσώπων της εταιρείας Krikel.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.