ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

O.Γεροβασίλη: «Το Μέγαρο Μαξίμου κατεύθυνε τις παρακολουθήσεις παγιδεύοντας ακόμη και υπουργούς του»

Την Τρίτη καταθέτει ο Κ.Βαξεβάνης

O.Γεροβασίλη: «Το Μέγαρο Μαξίμου κατεύθυνε τις παρακολουθήσεις παγιδεύοντας ακόμη και υπουργούς του»

Η Όλγα Γεροβασίλη, η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου ότι «κατεύθυνε τις παρακολουθήσεις, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του».

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο υποκλοπών, η οποία διενεργείται από τους εισαγγελείς πρωτοδικών Αγγ.Τριανταφύλλου και Κ.Σπυρόπουλο.

Στην κυρία Τριανταφύλλου κατέθεσε το πρωί η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη μετά τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που είχε υποβάλει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο στις 10 Νοεμβρίου υποστηρίζοντας ότι έχει πέσει η ίδια θύμα υποκλοπών.

«Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων», ανάφερε σε δηλώσεις της και τόνισε ότι πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή».

Η ίδια τόνισε ακόμη ότι το Μέγαρο Μαξίμου κατεύθυνε τις παρακολουθήσεις, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του, όπως ο Νίκος Δένδιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην εισαγγελία έχει κληθεί σε κατάθεση και ο εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης, οποίος τελικά θα καταθέσει στην εισαγγελέα κ. Τριανταφύλλου την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου όπως είπε, η κατάθεση του να δoθεί υπό το φως των νέων αποκαλύψεων που θα υπάρξουν την Κυριακή στην εφημερίδα του. Ο ίδιος ανέφερε ότι «είναι σάρκα μια το Μέγαρο Μαξίμου, το Pretador και η ΕΥΠ, με κοινό τους θέμα τις παρακολουθήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.