ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκάνδαλο υποκλοπών: «Ο Κ.Φλώρος και η κυβέρνηση πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους γιατί τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί είναι αληθινά»

«Πρέπει να γίνει διερεύνηση της υπόθεσης»

Σκάνδαλο υποκλοπών: «Ο Κ.Φλώρος και η κυβέρνηση πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους γιατί τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί είναι αληθινά»

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, τόνισε, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8,  ότι «πρέπει να γίνει διερεύνηση της υπόθεσης των υποκλοπών του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου και να αποφασιστεί τελικά και να ξεκαθαριστεί αν επαρακολουθείτο ο ΑΓΕΕΘΑ και για ποιο λόγο».

Σημείωσε ότι «μετά από τα όσα έχουν διαμειφθεί στα media και στα έντυπα και τις κουβέντες που έχουν ακουστεί και από την κυβέρνηση και από την αντιπολίτευση, φαίνεται ότι είναι γεγονός ότι παρακολουθείτο ο Α/ΓΕΕΘΑ», προσθέτοντας «οι ενδείξεις λένε ότι επαρακολουθείτο, τουλάχιστον, όλα αυτά αποκλείεται να είναι κατασκευασμένα, κάτι απ’ όλα αυτά θα ισχύει».

«Ωστόσο, η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να κρατήσει τον ΑΓΕΕΘΑ στη θέση του, ενδεχομένως γιατί θεωρεί ότι όλα αυτά δεν έχουν βάση, αλλά θα πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Δηλαδή δεν μπορεί να εκκρεμεί αυτή η υπόθεση και ο καθένας να υποθέτει ό,τι φαντάζεται και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ να είναι με ένα τέτοιο συννεφάκι γύρω του, χωρίς ούτε ο ίδιος να ξεκαθαρίζει, ούτε η κυβέρνηση να ξεκαθαρίζει ποια είναι η κατάσταση» επισήμανε ο κ. Αποστολάκης, τονίζοντας ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο ο πρώην υπουργός ΥΠΕΘΑ τοποθετήθηκε θετικά σε ό,τι αφορά τις κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων τονίζοντας πως οι κρίσεις που έγιναν ήταν εξαιρετικές και οι επιλογές ήταν άριστες για όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.