ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκοπιμότητες υπέρ εταιρειών security βλέπει ο Π.Καμμένος πίσω από τις εξαγγελίες Κ.Μητσοτάκη για μείωση προστασίας VIP προσώπων

«Δεν πρόκειται να σας δώσω συμβόλαιο σεκιούριτι της επιλογής σας»

Σκοπιμότητες υπέρ εταιρειών security βλέπει ο Π.Καμμένος πίσω από τις εξαγγελίες Κ.Μητσοτάκη για μείωση προστασίας VIP προσώπων

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι είναι θύμα εκβιασμού και εκφοβισμού από την Αστυνομία ενώ σήμερα επανήλθε στο ίδιο ζήτημα συνδυάζοντας το με τις εξαγγελίες του Κ.Μητσοτάκη για μείωση της προστασίας σημαντικών προσώπων και ουσιαστικά προώθησης συμφερόντων εταιρειών security. 

Στην πρώτη του ανάρτηση πριν από τρεις ημέρες έγραψε: «Άρχισαν οι απειλές από μαϊμού αστυνομικούς επόπτες στα σπίτια μας με τα παιδιά μόνα τους μέσα. Πέρασαν στους νταβατζήδες την ασφάλεια, όποιος δεν πληρώσει κινδυνεύει».

Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένας άντρας με γυαλιά στην εξώπορτα του σπιτιού του. kammenos kataggelia 1

Σήμερα ο κ. Καμμένος επανήλθε στο θέμα γράφοντας στο Twitter: «Ευγενική παράκληση στην ηγεσία και το επιτελείο της ΕΛΑΣ: μην συνεχίζετε τον εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου στις 3 το πρωί για εκφοβισμό ΔΕΝ πρόκειται να σας δώσω συμβόλαιο σεκιούριτι της επιλογής σας. Για τέτοια νταβατζιλίκια Κύριε Αρχηγέ και υπασπιστή είμαι πολύ παλιός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που καταγγέλλει ο πρώην υπουργός είναι ότι του αφαιρέθηκε η αστυνομική φρουρά και ότι είναι απροστάτευτος ο ίδιος και η οικογένειά του. Σημειώνει ότι εκβιάζεται για να πληρώσει εταιρία σεκιούριτι για τη φύλαξη του ίδιου και της οικογένειάς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.