ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Σπαρτιάτες» κατά της υιοθεσίας παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+: «Όποιος υπερασπίζεται αυτό το ν/σ ανοσιούργημα δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος»

Τι αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κορίνα Τριανταφύλλου

«Σπαρτιάτες» κατά της υιοθεσίας παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+: «Όποιος υπερασπίζεται αυτό το ν/σ ανοσιούργημα δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος»

Οι «Σπαρτιάτες» με ανακοίνωσή τους τάσσονται κάθετα κατά της υιοθεσίας ανήλικων παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ και τονίζουν πως όσοι υπερασπίζονται το ν/σ δεν μπορεί να είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Οι «Σπαρτιάτες» αναφορικά με το εν λόγω νομοσχέδιο περί γάμου ομοφυλοφίλων, καυτηριάζουν το γεγονός ότι όσοι είναι υπέρ της ψήφισής του ταξινομούνται στους «προοδευτικούς» ανθρώπους, στους «μορφωμένους», στους «ανοιχτούς στη διαφορετικότητα», στους «πολιτισμένους», στους αριστερούς ή στους αντιρατσιστές κ.λπ.

Ενώ όσοι είναι κατά της ψήφισής του, αυτομάτως κατατάσσονται από τον πολιτικά κυρίαρχο λόγο και τις ιδεολογίες που απορρέουν από αυτόν, στους δεξιούς ή ακροδεξιούς κύκλους, στους αμόρφωτους, στους λαϊκιστές, στους μισοαγράμματους, στους ρατσιστές, στους συντηρητικούς στους γραφικούς, στους ομοφοβικούς κ.λπ.

Είναι, άραγε, πρόθεση του εν λόγω νομοσχεδίου απλώς και μόνο η νομική κατοχύρωση της διεύρυνσης του επιτρεπτού, με θεσμικό τρόπο ή πίσω από έναν τέτοιο δημόσιο διάλογο επιχειρείται η βολιδοσκόπηση των «προοδευτικών» ή «συντηρητικών» αντανακλαστικών της κοινωνίας, πέρα βεβαίως από τον προφανή αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από άλλα φλέγοντα ζητήματα, σημαντικά για την επιβίωσή της;

Με άλλα λόγια, μήπως δοκιμάζονται τα όρια, οι ανοχές και τα περιθώρια άσκησης επιρροής από την ισχύουσα «πολιτική ορθότητα»;

Βεβαίως, περνάνε στα «ψιλά» διαπιστώσεις ειδικών που λένε πως τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα πέραν της στιγματοποίησης, λες και αυτό είναι λίγο;

Μάλιστα οι επίσημες έρευνες του Harvard και του MIT, από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, που δημοσιεύτηκαν, αναδεικνύουν πως το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος δεν είναι λόγω γονιδιακής ανακατανομής αλλά από την επιρροή του περιβάλλοντος στο οποίο ζει.

Και όσοι μιλούν για διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας να τονίσουμε ότι η ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους είναι αρρήκτως συνδεδεμένη με την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Και ο δεσμός αυτός δεν διαρρηγνύεται με Νόμους που ψηφίζουν ευκαιριακές κοινοβουλευτικές μειοψηφίες.

Πόσο μάλλον όταν αυτές στερούνται ιστορικής μνήμης και αγνοούν τη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών!

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο της Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος «Σπαρτιάτες», Κορίνας Τριανταφύλλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.