ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Επίσημη η «ανακωχή» στους «Σπαρτιάτες»: Ανακοινώθηκε η επιστροφή των 4 βουλευτών στην Κ.Ο.

Παραμένει ανεξάρτητος ο Κ.Φλώρος

Επίσημη η «ανακωχή» στους «Σπαρτιάτες»: Ανακοινώθηκε η επιστροφή των 4 βουλευτών στην Κ.Ο.

Έληξε η κρίση που επικρατούσε στους «Σπαρτιάτες» τις τελευταίες ημέρες, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα στην Ολομέλεια της Βουλής η επιστολή του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλη Στίγκα, με την οποία επανεντάσσονται σε αυτή, οι βουλευτές Ιωάννης Κόντης, Ιωάννης Δημητροκάλλης, Γεώργιος Μανούσος και Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.

Γνωστοποιήθηκαν επίσης οι αντίστοιχες επιστολές των βουλευτών με τις οποίες αποδέχονται την πρόσκληση επανένταξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΚΟ «Σπαρτιάτες» αριθμούν 11 βουλευτές, από 12 που εξελέγησαν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Παραμένει ανεξάρτητος, ο εκλεγείς με το κόμμα «Σπαρτιάτες», Κων/νος Φλώρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.