ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιάννης Δημητροκάλλης

Είχε προηγηθεί η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Μανούσου

«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιάννης Δημητροκάλλης

Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιάννης Δημητροκάλλης, βουλευτής ανατολικής Αττικής, από την Κοινοβουλευτική ομάδα των «Σπαρτιατών».

Είχε προηγηθεί η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Μανούσου.

Υπενθυμίζεται ότι ποινικές διώξεις σε βάρος 13 προσώπων ζήτησε με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για την υπόθεση των Σπαρτιατών, που άνοιξε έπειτα από καταγγελίες του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα περί πρακτικών «Greek Mafia» στο κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, που ανέλαβε προσωπικά την προκαταρκτική έρευνα, ζήτησε να ασκηθούν διώξεις σε βάρος 11 βουλευτών του κόμματος, του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Κατσιβαρδά για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη για ηθική αυτουργία στο ίδιο αδίκημα, αλλά και σε βάρος του δικηγόρου Σ.Μ για συνέργεια στη αδίκημα της εξαπάτησης των εκλογέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.