ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Σπαρτιάτες»: «Αργά θυμήθηκε ο Ν.Ανδρουλάκης την προανακριτική για τα Τέμπη»

«Μνήμη επιλεκτική ή απλά θυμάται ό,τι τον συμφέρει;»

«Σπαρτιάτες»: «Αργά θυμήθηκε ο Ν.Ανδρουλάκης την προανακριτική για τα Τέμπη»

Οι «Σπαρτιάτες» εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκη εξαπέλυσαν οι «Σπαρτιάτες» σχετικά με το θέμα της επικείμενης κατάθεσης αιτήματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα, σε αποψινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Πέρασαν κιόλας οκτώ μήνες από εκείνη την εφιαλτική νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου, όταν δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το δυστύχημα που έμελλε να μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων μας για πάντα. Απόψε, έστω και αργά, ‘θυμήθηκε’ ο κύριος Ανδρουλάκης να γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντησή τους στη Βουλή, για την επικείμενη κατάθεση εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αιτήματος σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη».

Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι «ξέχασε» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να ενημερώσει τον κύριο Κασσελάκη για την σχετική επιστολή που έλαβε από τους «Σπαρτιάτες», τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, την οποία συνυπέγραψαν ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλειος Στίγκας και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Μιχαήλ Γαυγιωτάκης, ενώ ισχυρίζονται ακόμα ότι «η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την τραγωδία έως σήμερα σαν να μην συνέβη ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, οι «Σπαρτιάτες» αναφέρονται εκ νέου στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας: «Μνήμη επιλεκτική ή απλά θυμάται ό,τι τον συμφέρει; Μήπως κάποιοι στο καταχρεωμένο ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν την επιλεκτική μνήμη ως μέσο χειραγώγησης; Δυστυχώς, ο κύριος Ανδρουλάκης για μια ακόμη φορά προσπαθεί με λάθος τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ας φρεσκάρουμε, λοιπόν, την επιλεκτική μνήμη του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.