ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Εκλογοδικείο θα κρίνει τρεις ενστάσεις για το κόμμα των «Σπαρτιατών»

Αφορούν την εκλογή βουλευτών του κόμματος, αλλά και τη χρήση του εμβλήματος

Το Εκλογοδικείο θα κρίνει τρεις ενστάσεις για το κόμμα των «Σπαρτιατών»

Για τρεις εντάσεις καλείται να αποφανθεί το Εκλογοδικείο που έχουν κατατεθεί και αφορούν το κόμμα των «Σπαρτιατών», το οποίο έχει 11 έδρες στην Βουλή.

Την πρώτη ένσταση την κατέθεσαν ο Δ.Π. και η Φ. Α. και στρέφονται κατά της εκλογής του βουλευτή Β΄ Πειραιά των Σπαρτιατών Αλέξανδρου Ζερβέα, αλλά και κατά της απόφασης 174/2023 του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου κατά το μέρος που αφορά την ανακήρυξη των βουλευτών.

Η δεύτερη ένσταση κατατέθηκε από τον Κ. Π. ο οποίος στρέφεται κατά:

1) Βασίλη Στίγκα, πρόεδρου του κόμματος Σπαρτιάτες και βουλευτή Β3 εκλογικής περιφέρειας Νότιου τομέα Αθηνών,

2) Πέτρου Δημητριάδη, βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και

3) Ακριβής Πετροπούλου, αναπληρωματικής βουλευτού Β΄ Θεσσαλονίκης.

Η τρίτη ένσταση κατατέθηκε από τον Η.Β. και στρέφεται κατά της χρήσης και διατήρησης του εθνικού προσδιορισμού του εμβλήματος του κόμματος των Σπαρτιατών.

Τους δικαστές-εισηγητές και τις ημερομηνίες συζήτησης των τριών αυτών ενστάσεων αναμένεται να προσδιορίσει η πρόεδρος του Εκλογοδικείου και πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.