ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Στίγκας για «Σπαρτιάτες»: «Το κόμμα είναι δικό μου, όχι του Η.Κασιδιάρη»

«Η στήριξή μου στον Ηλία Κασιδιάρη σταματά στην υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων»

Β.Στίγκας για «Σπαρτιάτες»: «Το κόμμα είναι δικό μου, όχι του Η.Κασιδιάρη»

Ο Βασίλης Στίγκας, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» και τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στους «Σπαρτιάτες».

 «Το κόμμα είναι δικό μου όχι του Ηλία Κασιδιάρη. Δεν συμφωνούν όλοι οι βουλευτές των Σπαρτιατών με την ανακοίνωση που εκδόθηκε. Αυτά που λένε οι διαγραφέντες βουλευτές δεν ισχύουν. Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και προσπαθούν να φτιάξουν κόμμα μέσα στο κόμμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Η στήριξή μου στον Ηλία Κασιδιάρη σταματά στην υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων. Οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές μπορώ να ιδρύσουν δικό τους κόμμα. Εγώ θα παραμείνω Σπαρτιάτης μέχρι το τέλος έστω και μόνος μου», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, είχε αναφέρει πως «Βουλευτές μας πήγαιναν στον Δομοκό για να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη». Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Στίγκας ανέφερε πως θα γίνουν και νέες διαγραφές στο κόμμα, ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν έχω μιλήσει με τον Κασιδιάρη. Μια φορά μετά τις εκλογές που μου ευχήθηκε και αυτό ήταν όλο, σε τηλέφωνο τρίτου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.