ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σπύρος Μπιμπίλας: «Φέρτε την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη νέα Βουλή» (φώτο)

Θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με την «Πλεύση Ελευθερίας»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Φέρτε την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη νέα Βουλή» (φώτο)

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, προχώρησε σε νέα του δημοσίευση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων «φέρτε την Ζωή στη νέα Βουλή».

Να υπενθυμιστεί πως τον Φεβρουάριο η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με την «Πλεύση Ελευθερίας».

Έκτοτε, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έχει προχωρήσει σε αρκετές κοινές αναρτήσεις με την επικεφαλής της παράταξης, ανεβάζοντας στο Instagram στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις τους μαζί.

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Απριλίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μέσα από το προφίλ του νέα τους φωτογραφία.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε:

«Κόντρα στους μεγάλους μονομάχους που δεν είναι πια τόσο μεγάλοι….Στην νεα Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπουλου που δεν διστάζει να λέει την αλήθεια.. Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αγωνίζεται για τα δίκαια του λαού… Φέρτε την Ζωή στη νέα Βουλή».

Στα τέλη του Φεβρουαρίου, ο ηθοποιός είχε ανεβάσει και ένα σέλφι στιγμιότυπο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Σήμερα κόβοντας την πίτα μας για το 2023 ξεκινάμε τον αγώνα για να μπει στην νέα βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και η άξια Ζωή Κωνσταντοπούλου. Γνήσια φωνή αλήθειας, σοβαρότητας, τιμιότητάς αυστηρότητας αγάπης για την πατρίδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.