ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Στην «γωνία» βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την παραδοχή της ΕΥΠ για παρακολούθηση Θ.Κουκάκη με εντολή ξένων υπηρεσιών

Τελικά τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα;

Στην «γωνία» βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την παραδοχή της ΕΥΠ για παρακολούθηση Θ.Κουκάκη με εντολή ξένων υπηρεσιών

Oι καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκου Ανδρουλάκη για την απόπειρα «μόλυνσης» του κινητού του τηλεφώνου από το λογισμικό παρακολούθησης «Predator» άνοιξαν τον «ασκό» του Αιόλου για την κυβέρνηση.

Η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όχι μόνο δεν έριξε φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση, η οποία δεν ξεκίνησε βεβαίως από τις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά δημιούργησε ακόμη περισσότερες σκιές και ερωτηματικά, λόγω της παραδοχής στην οποία φέρεται ότι προχώρησε ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων, περί παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη κατόπιν εντολών από ξένες υπηρεσίες.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση παραπέμπει την όλη υπόθεση στη Δικαιοσύνη ενώ η αντιπολίτευση συνεχίζει το πρέσινγκ, με την Κουμουνδούρου να επιρρίπτει τις ευθύνες στο Μέγαρο Μαξίμου και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. να διαμηνύει σε όλους τους τόνους πως δεν θα αφήσει το ζήτημα να περάσει έτσι.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ειδικότερα, διατυπώνει σειρά ερωτημάτων προς την κυβέρνηση, καλώντας την να απαντήσει αν πράγματι η παρακολούθηση έγινε έπειτα από αίτημα ξένης υπηρεσίας, ποια είναι αυτή.

Επιπλέον, ζητεί να πληροφορηθεί γιατί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθησε να θολώσει τα νερά -όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ- όταν ρωτήθηκε για την παρακολούθηση του Θανάση Κουκάκη και μιλούσε για υποθέσεις μεταξύ ιδιωτών όταν τον δημοσιογράφο, όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Κοντολέων, τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ.

«Η Ν.Δ. πιστεύει ότι μέσω της ομερτά που πάντα επιβάλλει όταν ένα θέμα είναι δυσάρεστο για αυτήν, θα μπορέσει να εξαφανίσει τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη στο σκάνδαλο των υποκλοπών», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ επιτιθέμενος στην κυβέρνηση για τις αιχμές της περί διαρροών από την απόρρητη συνεδρίαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.