ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ο κύβος ερρίφθη»: Στις 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Αν χρειαστεί δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

«Ο κύβος ερρίφθη»: Στις 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε η συμβιβαστική πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε η εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου αρχηγού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ενώ αν χρειαστεί δεύτερος γύρος, αυτός θα γίνει το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα στην Κεντρική Επιτροπή πραγματοποιήθηκαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων όλων των πλευρών, καθώς των γραμματέων του κόμματος (Ράνια Σβίγκου, Γιώργος Βασιλειάδης) και της αντιπροέδρου της Βουλής, Όλγας Γεροβασιλή.

Στόχος αυτών των διαπραγματεύσεων ήταν το να μην κατατεθεί δεύτερη πρόταση για τον Νοέμβριο (Σπίρτζης, Πολάκης, Τεμπονέρας), από τα στελέχη εκείνα που διαφωνούν ανοιχτά με το χρονοδιάγραμμα που είχε αποφασίσει η Πολιτική Γραμματεία, αλλά και για να ικανοποιήσει όλους τους υποψήφιους για την ηγεσία.

Στόχος παραμένει στις 17 Σεπτεμβρίου, στη ΔΕΘ, να κάνει την πρώτη του παρουσία ο νέος πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ψηφοφορία επί των προτάσεων, υπήρξαν φωνές και ένταση. Η ψηφοφορία έγινε με ανάταση χειρός και φάνηκε να περνάει εύκολα η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας. Σε αυτό το σημείο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και φωνές, που ζητούσαν ονομαστική ψηφοφορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.