ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο ΕΚΑΒ πέρασε τα Χριστούγεννα ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Για εμάς είναι χρέος η ενίσχυση του ΕΣΥ»

«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους του Έλληνες»

Στο ΕΚΑΒ πέρασε τα Χριστούγεννα ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Για εμάς είναι χρέος η ενίσχυση του ΕΣΥ»

Με τους εργαζομένους στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ αντάλλαξε ευχές ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε μέσω ασυρμάτου τα πληρώματα του ΕΚΑΒ για το έργο και την προσφορά τους.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη:

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους του Έλληνες.

Σήμερα είχα την ιδιαίτερη τιμή να ανταλλάξω ευχές με τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ και να ακούσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Για εμάς είναι χρέος η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας μετά τη δοκιμασία της πανδημίας αλλά και εν μέσω της οικονομικής κρίσης, που αυξάνει το κόστος ζωής.

Είναι αδιανόητο ο ελληνικός λαός να πληρώνει τις τρίτες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γι’ αυτό οφείλουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να έχουμε ξανά ένα ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας, θεματοφύλακα της μείωσης των μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων της εποχής μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.