ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Στο Φανάρι τα Θεοφάνια ο Ν.Ανδρουλάκης – Θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από την Πέμπτη το πρωί

Στο Φανάρι τα Θεοφάνια ο Ν.Ανδρουλάκης – Θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο θα έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης το μεσημέρι των Θεοφανίων, στο Φανάρι.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής ανταποκρινόμενος στην πρόκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη θα παραστεί το πρωί (στις 9.00 πμ) της Παρασκευής στη Θεία Λειτουργία στο Φανάρι και αμέσως μετά (στις 10.00 πμ) στον αγιασμό των Υδάτων στον Κεράτιο Κόλπο.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από την Πέμπτη το πρωί, καθώς στις 11:30 π.μ. έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στη Μεγάλη του Γένους Σχολή και ακολούθως στο Ζωγράφειο Λύκειο, ένα από τα λίγα εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Κωνσταντινούπολη.

Στις 18:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχει συνάντηση με τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.