ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο Κίεβο από το πρωί για να συναντηθεί με τον Β.Ζελένσκι η Κ.Σακελλαροπούλου – Δεν απάντησε στην πρόκλησή του

Λίγες ώρες πριν ο Β.Ζελένσκι έκανε μία προκλητική ανάρτηση με την οποία κυριολεκτικά αποθέωνε τον Ερντογάν

Στο Κίεβο από το πρωί για να συναντηθεί με τον Β.Ζελένσκι η Κ.Σακελλαροπούλου – Δεν απάντησε στην πρόκλησή του

Tο γραφείο Τύπου του προεδρικού μεγάρου, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται από το πρωί στο Κίεβο για να συναντήσει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο Κίεβο, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Σακελλαροπούλου έφτασε με πτήση στην Πολωνία και έπειτα ταξίδεψε στο Κίεβο με τρένο, συνοδευόμενη από τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Αυτό ωστόσο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός ότι λίγες ώρες προτού η ίδια φτάσει στο Κίεβο ο Ζελένσκι έκανε μία προκλητική ανάρτηση με την οποία κυριολεκτικά αποθέωνε τον Ερντογάν.

Τον Ερντογάν, ο οποίος καθημερινά απειλεί την Ελλάδα με εισβολή και χτύπημα κατά αμάχων ακόμα και στην πρωτεύουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να απαιτήσει από τον Ζελένσκι να καταδικάσει απερίφραστα την δράση της Τουρκίας, σώπασε ενοχικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.