ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο MEGA άλλαξαν ρότα: Τώρα υπάρχει Predator, τώρα γίνονται παρακολουθήσεις

Τα δύο νέα πρόσωπα που έχουν σημαίνοντα ρόλο στην υπόθεση

Στο MEGA άλλαξαν ρότα: Τώρα υπάρχει Predator, τώρα γίνονται παρακολουθήσεις

Στροφή 180° έκαναν σήμερα στο MEGA, καθώς άλλαξαν ρότα για το σκάνδαλο υποκλοπών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, παραδέχθηκαν πως υπάρχει το Predator και φυσικά πως γίνονται παρακολουθήσεις.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε δύο νέα πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με όσα είπε σχετίζονται και έχουν σημαίνοντα ρόλο στην υπόθεση.

Πρόκειται για τον Φέλιξ Μπίτσιο, πρώην στέλεχος συστημικής τράπεζας και βασικό μέτοχο της εταιρείας Ιntellexa. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ, πρόκειται για την εταιρεία διά μέσου της οποίας το λογισμικό Predator ήρθε από την Κύπρο στην Ελλάδα.

Επιπλέον, αναφορά γίνεται και για τον Ισραηλινό επιχειρηματία Ταλ Ντίλιαν αλλά και στον επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο. Όλοι τους φαίνεται, πως διατηρούσαν με κάποιον τρόπο σχέσεις με τον πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι και κουμπάρος του. Πως συνδέονται όλα τα παραπάνω με το σκάνδαλο υποκλοπών;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1589694123858354177

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.