ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στο Μπελίζ όλοι οι σερβιτόροι «κολυμπάνε» για να σερβίρουν – Γιατί ενοχλήθηκαν κάποιοι στην Ελλαδα; (βίντεο)

Φαίνεται πως μόνο στην Ελλάδα έχει πρόσβαση ο «ψευτοδικαιωματισμός»

Στο  Μπελίζ όλοι οι σερβιτόροι «κολυμπάνε» για να σερβίρουν – Γιατί ενοχλήθηκαν κάποιοι στην Ελλαδα; (βίντεο)

Στο Σαν Πέντρο του Μπελίζ, οι σερβιτόροι μπαίνουν στην θάλασσα για να σερβίρουν τους τουρίστες.

Είναι μία πρακτική που χρησιμοποιείται σε όλα τα τουριστικά μέρη. Ακριβώς δηλαδή όπως έγινε και σε γνωστό beach bar στην Ρόδο.

Όλη η Ελλάδα ασχολούνταν τις τελευταίες ημέρες με τον κολυμβητή-σερβιτόρο της Ρόδου και κατά πόσο καταπατώνται τα δικαιώματα των εργαζομένων στον τουριστικό τομέα, στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο ψευτοδικαιωματισμός έχει κτυπήσει κόκκινο σε αυτή τη χώρα, -ο οποίος όπως και ο Λαλάκης είναι εισαγόμενοι, καθώς είναι δέκτης της ξένης σκέψης αδυνατώντας  να παράγει τη δική της.
Φυσικά γι’ αυτό η αποκλειστική ευθύνη είναι του ελληνικού πολιτικού συστήματος που έχει επιτρέψει να καταναλώνεται η ελληνική κοινωνία από τέτοιες ανοησίες.
Μάλιστα έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο η ανοησία όπου κάποιοι είχαν κάνει θέμα ταβέρνα στην Κάρπαθο όπου -άκουσον άκουσον- έριχνε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι.

Θεωρούσαν ότι τα ψάρια θα έπρεπε πρώτα να πεθάνουν από ασφυξία και μετά να τηγανιστούν και ότι με το να τηγανίζονταν πρώτα υπήρχε καταπάτηση των δικαιωμάτων τους!  

Δηλαδή αν πεθάνουν από ασφυξία και μετά τηγανιστούν έτσι προστατεύονται τα δικαιώματα τους.

Η βλακεία των «δικαιωματικών» σε όλο της το μεγαλείο και μάλιστα έφτασε στο σημείο να απολογείται και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Και οι αστακοί βράζονται ζωντανοί. Γιατί κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε για τους αστακούς. Έχουν περισσότερα δικαιώματα τα ψάρια από τους αστακούς;

Αυτό που εξάγεται ως συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει σαφώς πρόβλημα με τον ψευτσδικαιωματισμό  μιας κοινωνίας που ενώ είναι παγερά αδιάφορη εάν πέφτει ένας πύραυλος και σκοτώνει παιδιά στην Ουκρανία ή όταν υπάρχει σκλαβοπάζαρο στη κεντρική Αφρική, εξανίσταται όταν ένας σερβιτόρος κάνει χάπενινγκ και σερβίρει μέσα στη θάλασσα ή τα ψάρια μπαίνουν στο τηγάνι κατευθείαν αντί να τα αφήσουμε να πεθάνουν από ασφυξία πρώτα.

Και μιας μιλάμε για «μεσαίωνα» του σερβιτόρου στην Ρόδο είχε προηγηθεί ο περίφημος κωμικός Νίκος Παπαναστασίου στην ταινία «Λαλάκης ο εισαγόμενος».

Δείτε την… επίμαχη σκηνή του κολυμβητή «Λαλάκη» στο 20:35 του βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.