ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνεδριάζει στις 11 το ΚΥΣΕΑ: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Κ.Φλώρου στην θέση του Α/ΓΕΕΘΑ

Οι αλλαγές σήμερα θα αφορούν μόνο τις Ένοπλες Δυνάμεις

Συνεδριάζει στις 11 το ΚΥΣΕΑ: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Κ.Φλώρου στην θέση του Α/ΓΕΕΘΑ

Σήμερα στις 11 το πρωί αναμένεται στο Μέγαρο Μαξίμου να συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ, προκειμένου ανακοινωθεί ο διάδοχος του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου.

Οι αλλαγές σήμερα θα περιοριστούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και δεν θα επεκταθούν στην ΕΛ.Α.Σ., καθώς ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης χρειάζεται λίγο χρόνο για περαιτέρω αξιολόγηση.

Επικρατέστερος για τη θέση του ΓΕΕΘΑ, είναι ο επικεφαλής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου Δημήτρης Χούπης. Με καταγωγή από τις Σέρρες, ο κ. Χούπης είναι απόφοιτος της τάξης του ’87, ενώ νυν αρχηγοί είναι 3 και 4 χρόνια μεγαλύτεροι.

Η επιβεβαίωση της επιλογής του κ. Χούπη θα επιφέρει δύο αποστρατείες: του Αρχηγού του ΓΕΑ Θεμιστοκλή Μπουρολιά, ο οποίος ακούστηκε έντονα ως αρχαιότερος των αρχηγών για τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά και του Α/ΓΕΣ Άγγελου Χουδελούδη, ο οποίος είναι αρχαιότερος του κ. Χούπη.

Και, εφόσον υπάρχει η προοπτική αλλαγής 2 εκ των 3 αρχηγών, τότε πολύ πιθανό είναι να ακολουθήσει και ο Α/ΓΕΝ Γιάννης Δρυμούσης. Εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, οι κ. Χουδελούδης και Δρυμούσης θα έχουν υπηρετήσει έναν χρόνο στα πόστα τους.

Για τη θέση του νέου Α/ΓΕΝ ακούγεται έντονα το όνομα του Αρχηγού Στόλου Δημήτρη Κατάρα, ενώ για τη θέση του Α/ΓΕΣ αυτό του Δημήτρη Μανωλίδη, αξιωματικού με σημαντικές περγαμηνές από πανεπιστήμια του εξωτερικού που αυτή την περίοδο είναι επικεφαλής της ΑΣΔΥΣ.

Για τη θέση του Α/ΓΕΑ ακούγεται έντονα το όνομα του Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις, προφανώς, δεν θα περιοριστούν στις θέσεις των Αρχηγών, καθώς ακολουθούν αρκετές καραμπόλες λόγω της προώθησης αξιωματικών σε θέσεις ανωτάτων από νευραλγικές θέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.