ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Συνεχίζει τον πόλεμο κατά των βουλευτών του ο Β.Στίγκας: «Πήγαιναν στον Δομοκό – Δεν ξέρω αν έπαιρναν γραμμή εκεί»

Υπό διάλυση οι «Σπαρτιάτες»

Συνεχίζει τον πόλεμο κατά των βουλευτών του ο Β.Στίγκας: «Πήγαιναν στον Δομοκό – Δεν ξέρω αν έπαιρναν γραμμή εκεί»

Νέες καταγγελίες κατά των βουλευτών του διατύπωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας ξεχνώντας πως είναι μόνος του απέναντι τους, ότι κι αν σημαίνει αυτό για το κόμμα του.

«Βουλευτές μας πήγαιναν στον Δομοκό για να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη», είπε μιλώντας στο Action24.

Όπως είπε βουλευτές και άνθρωποι που εργάζονται για τους βουλευτές, επισκέπτονται τον Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού.

«Δεν ξέρω αν έπαιρναν γραμμή, δεν θέλω να μιλήσω είπα, ο νοών νοείτω», ανέφερε.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών προανήγγειλε νέες διαγραφές από το κόμμα, λέγοντας ότι «όσοι ξεπεράσουν τα εσκαμμένα και δεν συμμορφωθούν με τις διατάξεις του κόμματος, βεβαίως θα διαγράψω και άλλους. Το πανηγύρι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει».

Στο αν ο ίδιος έχει επικοινωνία με τον Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Όχι δεν έχω μιλήσει με τον Κασιδιάρη. Μια φορά μετά τις εκλογές που μου ευχήθηκε και αυτό ήταν όλο, σε τηλέφωνο τρίτου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις κατά των βουλευτών, φτάνοντας σε σημείο να λέει πως αν αποκαλύψει όλα όσα του έλεγαν πίσω από τις κλειστές πόρτες τότε «ίσως χρειαστεί ακόμα και η επέμβαση εισαγγελέα». Παράλληλα, δηλώνει αποφασισμένος να μιλήσει ανοιχτά για όσα συνέβησαν στο εσωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.