ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: Έφτασαν στις Σπέτσες οι πρώτοι βουλευτές – Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

Το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν τους στο σπίτι του

ΣΥΡΙΖΑ: Έφτασαν στις Σπέτσες οι πρώτοι βουλευτές – Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

Εκτός του Αλέξη Τσίπρα, που εξαρχής ήταν γνωστό ότι δεν θα έδινε το παρών στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, δυο θα είναι τελικά οι απόντες βουλευτές από τις διήμερες εργασίες, ενώ οι πρώτοι δέκα βουλευτές έχουν ήδη φτάσει στο νησί.

Για λόγους ανωτέρας βίας οι κ.κ. Όλγα Γεροβασίλη και Μαρίνα Κοντοτόλη θα είναι οι μόνες που δεν θα καταφέρνουν να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση στο νησί του Αργοσαρωνικού. Σημειώνεται πως μακριά από τις Σπέτσες θα μείνει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα και μάλιστα σε ανάρτησή της άσκησε σκληρή κριτική στον Νίκο Καρανίκα.

Ήδη από το πρωί έχει ξεκινήσει η πρώτη ομάδα βουλευτών για την αναχώρηση της από τον Πειραιά.

Πηγές αναφέρουν πως ο Παύλος Πολάκης δεν θα είναι από την έναρξη της συνεδρίασης, καθώς έχει χειρουργεία, ωστόσο θα φτάσει στο νησί το βράδυ. Η Ρένα Δούρου και η Αθηνά Λινού θα φτάσουν αύριο το πρωί (20.1.2024), ενώ η Γιώτα Πούλου και ο Διονύσης Καλαματιανός έχουν υποχρεώσεις σε συνεδριάσεις στις επιτροπές της Βουλής, οπότε αναμένεται να ξεκινήσουν για τις Σπέτσες είτε αργά το βράδυ είτε αύριο το πρωί.

Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τις αφίξεις στο νησί με συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη να εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τόσο από τη δουλειά που έχουν κάνει οι βουλευτές, με την αποστολή των power points, όσο και από την συμμετοχή τους στην διήμερη συνεδρίαση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης άλλωστε αυτό που επιθυμεί είναι να υπάρξει μια συντονισμένη συνεδρίαση, με όλους τους βουλευτές να παρουσιάζουν τα θέματα του τομέα τους που πιστεύουν ότι πρέπει να αναδειχθούν και η επιλογή των Σπετσών, με τον ίδιο να πληρώνει τα έξοδά τους, είναι για να υπάρχει ο χρόνος να συνομιλήσουν μεταξύ τους οι βουλευτές χωρίς να έχουν άλλες υποχρεώσεις.

Σήμερα στις 16.30 το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξουν οι εργασίες με ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και μετά το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν τους στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σάββατο το πρωί στις 9 θα ξεκινήσει και πάλι η συνεδρίαση με μια μικρή διακοπή το μεσημέρι και ύστερα μέχρι το βράδυ θα ακολουθήσει συζήτηση που θα καταλήξει με ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο των Σπετσών. Την Κυριακή το πρωί προς το μεσημέρι αναμένεται να επιστρέψουν όλοι στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.