ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηχηρή απουσία του πρώην πρωθυπουργού Α.Τσίπρα από το τριήμερο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος δεν ήταν ανάμεσα στους αποδέκτες του ομαδικού mail, το οποίο έστειλε η γραμματέας του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ηχηρή απουσία του πρώην πρωθυπουργού Α.Τσίπρα από το τριήμερο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Το τριήμερο στις Σπέτσες που εμπνεύστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης για να φέρει πιο κοντά τους βουλευτές του κόμματός του εξακολουθεί να προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη μία υπάρχει εκνευρισμός από την πλευρά των βουλευτών για τις πρακτικές Κασσελάκη που θυμίζουν λειτουργία πολυεθνικού ομίλου και όχι κόμματος και από την άλλη τίθεται το ερώτημα αν θα είναι παρών στο τριήμερο των Σπετσών ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος δεν ήταν ανάμεσα στους αποδέκτες του ομαδικού mail, το οποίο έστειλε η γραμματέας του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, ωστόσο έλαβε ξεχωριστή πρόσκληση να βρεθεί και εκείνος στη βίλα του Στέφανου Κασσελάκη το τριήμερο 19 με 21 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας δεν αναμένεται να είναι παρών στο τριήμερο των Σπετσών, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί επισήμως κάτι από το περιβάλλον του.

Η έδρα στην Α΄Πειραιά

Σημειώνεται πως χθες μετά την ανακοίνωση για τις Σπέτσες δόθηκε μία άλλη διάσταση για την επιλογή του νησιού του Αργοσαρωνικού.

Από το περιβάλλον του Σ.Κασσελάκη σημείωναν πως η επιλογή του τριημέρου στις Σπέτσες είναι και μία δοκιμασία αναφορικά με την περιφέρεια που θα επιλέξει να είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το νησί των Σπετσών ανήκει στην Α΄ Πειραιά και ο κ. Κασσελάκης θέλει να παραμείνει σε αυτή για να σπάσει η πρωτοκαθεδρία της ΝΔ, όπως σημειώνουν από το περιβάλλον του, αλλά και για να διατηρήσει τους δεσμούς του με τη ναυτιλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί έχει εκλέξει ήδη ένα Βουλευτή και αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έχει στα σχέδιά του να ενισχύσει τους δεσμούς του με το μεγάλο λιμάνι της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.