ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ: Προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πλαστογραφημένο έγγραφο

Στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πλαστογραφημένο έγγραφο

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακινείται πλαστό έγγραφο το οποίο φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα και περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των συζυγοκτονιών που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας.

Με προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αναφορά στο Twitter απαντά η Κουμουνδούρου στην πλαστογράφηση κοινοβουλευτικού εγγράφου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν» σχολίασε στο Twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τάνια Καραγιάννη, καθώς το παραποιηθέν έγγραφο έκανε το γύρο των ελληνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήμερα, μέσω ανώνυμων λογαριασμών.

Επιπλέον, η Κουμουνδούρου ανέφερε το συγκεκριμένο συμβάν και στην εταιρία Twitter, ενημερώνοντας την αναλυτικά για την πλαστογραφία, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Με βάση την εικόνα του εγγράφου, φαίνεται πως κάποιο από τα κοινοβουλευτικά έγγραφα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αξιοποιήθηκε» ως μήτρα για τα λογότυπα και τον αριθμό πρωτοκόλλου, έχοντας προστεθεί το νέο περιεχόμενο, κατά τη διάρκεια της πλαστογραφίας.

Για το λόγο αυτό, αναμένεται κατά πληροφορίες και παρέμβαση από πλευράς της Βουλής των Ελλήνων, εντός της ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των συζυγοκτονιών που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.