ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

ΣΥΡΙΖΑ: Τα «ηχηρά» ονόματα που έμειναν εκτός Ευρωβουλής

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση του exit poll επέκρινε την κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «το άλλοθι του 41% έχει τελειώσει»

ΣΥΡΙΖΑ: Τα «ηχηρά» ονόματα που έμειναν εκτός Ευρωβουλής

Τέσσερις ευρωβουλευτές εξελέγησαν με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Επανεκλέγεται για μία ακόμη θητεία ο Κώστας Αρβανίτης και έπονται ο καθηγητής Νίκος Φαραντούρης, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς και η νυν ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά.

Εκτός Ευρωβουλής έμειναν η Σοφία Μπεκατώρου, η πρώην εκπρόσωπος Δώρα Αυγέρη και ο εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας.

Ας σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση του exit poll επέκρινε την κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «το άλλοθι του 41% έχει τελειώσει».

«Σας ευχαριστώ για τον αγώνα που έχετε δώσει αυτές τις εβδομάδες. Είμαστε ένα κόμμα που έχει περάσει από πάρα πολλά μετά τη διπλή οδυνηρή ήττα πέρυσι. Περάσαμε από δύο διασπάσεις, μέχρι να φτάσουμε στο ευρωψηφοδέλτιο που διάλεξε η κοινωνία.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται και αλλάζει εν κινήσει, για έναν άνθρωπο νέο σε αυτή τη χώρα που αγωνίζεται να φέρει την αλλαγή.

Δεν έχω τύψεις για τίποτα. Ο ελληνικός λαός μου δίνει ξεκάθαρα το χρόνο να χτίσω και αυτό θα κάνω, όπως έχω πει προεκλογικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το κίνημα που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, μόνο πάνω έχει να πάει από εδώ και πέρα. Είμαι περήφανος για όλους σας», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.