ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει τώρα την επιχείρηση πλιάτσικου στα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης»

Ν.Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει τώρα την επιχείρηση πλιάτσικου στα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του, ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει τώρα την επιχείρηση πλιάτσικου στα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης, τα οποία χρεώνεται το ελληνικό δημόσιο και οι Έλληνες φορολογούμενοι».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Η αποκάλυψη του EurActiv για τις ενστάσεις της Κομισιόν στο ελληνικό Ταμείο Ανάκαμψης επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο κ. Μητσοτάκης, που σχεδίασε την πρόταση εν κρυπτώ από τα κόμματα και τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, κατηγορείται από κράτη μέλη ότι:

  • αποκλείει το σύνολο της κοινωνίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
  • δίνει χρήματα μόνο σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που έχουν ούτως ή άλλως πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό
  • δεν υπάρχει διαφάνεια στον τρόπο χρηματοδότησης, αφού τα χαμηλότοκα δάνεια θα δίνονται με τα αποκλειστικά κριτήρια των τραπεζών, και διαβλέπουν κίνδυνο τα χρήματα να πάνε σε «εκλεκτούς» της κυβέρνησης.

Ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει τώρα την επιχείρηση πλιάτσικου στα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης, τα οποία χρεώνεται το ελληνικό δημόσιο και οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Μετά το ρεκόρ ύφεσης που έφερε ο κ. Μητσοτάκης, αυτά τα κονδύλια αποτελούν την μεγάλη και τελευταία ευκαιρία της χώρας για άμβλυνση ανισοτήτων, βιώσιμη ανάπτυξη, παραγωγική και περιφερειακή ανασυγκρότηση της πραγματικής οικονομίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.