ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην Μύκονο ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν το «άνοιγμα» – Το πρόγραμμά του

Στην Μύκονο ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν το «άνοιγμα» – Το πρόγραμμά του

Στην Μύκονο θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τοπικούς φορείς προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση στο νησί όπως διαμορφώθηκε από το πρόσφατο, υπό άρση την Δευτέρα, τοπικό lockdown, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται να άρει πρόωρα τα περιοριστικά μέτρα -που κανονικά θα ίσχυαν ως τις 26 Ιουλίου, μιας και από τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής τους συνέβαλαν στον περιορισμό των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο Τσίπρας αναμένεται να επισκεφθεί αρχικά το Κέντρο Υγείας του νησιού, προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με την πανδημία, σηκώνοντας όλο το βάρος, ενώ ακολούθως θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Μυκόνου, Κωνσταντίνο Κουκά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει επίσης σε σύσκεψη με τοπικούς επιχειρηματίες, αλλά και εργαζόμενους στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να «σηκώσει» το ζήτημα των τοπικών περιοριστικών μέτρων στην Μύκονο τόσο με αναρτήσεις στα social media όσο και με την πρόσφατη τοποθέτησή του στην Βουλή όπου και έκανε λόγο για απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησης σε ένα νησί που θεωρητικώς είχε εμβολιαστεί σχεδόν το 100% του πληθυσμού του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Μύκονο:

11:45 Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου

12:30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυκόνου, στο Δημαρχείο

13:30 Σύσκεψη με φορείς του νησιού, στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Μυκόνου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.