Π.Πολάκης: «H ΡΑΕ να ανακαλέσει τα αιολικά στην Β.Εύβοια “για να αρθούν οι φήμες” για πρωτοκλασάτο υπουργό»

Π.Πολάκης: «H ΡΑΕ να ανακαλέσει τα αιολικά στην Β.Εύβοια “για να αρθούν οι φήμες” για πρωτοκλασάτο υπουργό»

Στην Εύβοια εκτυλίσσεται μια τραγωδία, γράφει στον λογαριασμό του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης ο οποίος συνοδεύει την ανάρτησή του με μια συγκλονιστική φωτογραφία από το Βόλο που δείχνει ένα τεράστιο “μανιτάρι” καπνού στη Βόρεια Εύβοια.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να πράξει άμεσα τα εξής:

1) Να σβήσουν οι φωτιές με κάθε τρόπο και μέσο,

2) Να επικηρυχθούν, συλληφθούν και τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες, αν πρόκειται για εμπρησμούς,

3) Να κηρυχθούν άμεσα αναδασωτέες οι πληγείσες περιοχές και να απαγορευθεί να μπει έστω και μια καρφίτσα σε αυτές,

4) Να αποζημιωθούν άμεσα και πλήρως οι πληγέντες κάτοικοι και οι αγρότες της περιοχής κλπ και τέλος

5) Να ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ οι από Ιουνίου 2021 αποφάσεις της ΡΑΕ, με τις οποίες χορηγούνται 3 άδειες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικούς σταθμούς στις περιοχές που ξεκίνησε η φωτιά, και στις οποίες (αποφάσεις) αντέδρασαν έντονα το Δημοτικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι του Δήμου Μαντουδίου -Λίμνης -Αγίας Άννας στις 22.7.2021, προαναγγέλλοντας και προσφυγή στα Δικαστήρια.

Μόνο με την ανάκληση αυτών των αποφάσεων της ΡΑΕ θα αρθούν οι υπόνοιες και οι φήμες που κυκλοφορούν στην περιοχή και στο διαδίκτυο σχετικά με τα πιθανά αίτια της φωτιάς, την μη έγκαιρη κατάσβεση της και την απουσία πτητικών μέσων στην περιοχή.

Αν δεν θέλει να το κάνει η ΡΑΕ, πρέπει να την υποχρεώσει ΑΜΕΣΑ η κυβέρνηση. Διαφορετικά, οι υποψίες θα πέσουν και σε αυτή καθ’ ότι μία από τις αδειοδοτούμενες εταιρείες ανήκει σε στενό συγγενικό πρόσωπο πρωτοκλασάτου υπουργού της…..

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ :δηλαδή τον κύριο Γεραπετριτη και την ΤΕΡΝΑ εννοώ για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και ερωτήσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.