Τελικά η Λευκάδα σε ποιον ανήκει;

Προκλητική δήλωση από την Ε.Αυλωνίτου: «Και να μην υπήρχε Β.Μακεδονία έπρεπε να την… εφεύρουμε»

Προκλητική δήλωση από την Ε.Αυλωνίτου: «Και να μην υπήρχε Β.Μακεδονία έπρεπε να την… εφεύρουμε»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το κυβερνητικό αφήγημα για τα οφέλη της χώρα μας από τη Συμφωνία των Πρεσπών επιχείρησε να προβάλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου η οποία με δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε πως αν δεν υπήρχε πραγματικά η «Βόρεια Μακεδονία» θα έπρεπε να την εφεύρουμε.

Ερωτηθείς σχετικά η κ. Αυλωνίτου αρχικά επισήμανε ότι «αυτή η χώρα είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς, γιατί η ανάπτυξη της Μακεδονίας μας και της χώρας μας και η επέκταση στα Βαλκάνια περνάει μέσα από αυτή τη χώρα».

Εν συνεχεία υπογράμμισε ότι «η χώρα αυτή έχει μεγάλη ανάγκη για την επιβίωσή της εμάς. Έτσι και εμείς την έχουμε ανάγκη για την αναβάθμισή μας αυτή τη χώρα» για να καταλήξει ακολούθως στο συμπέρασμα ότι: «επομένως θα έλεγα ότι αν δεν υπήρχε πραγματικά θα έπρεπε να την εφεύρουμε».

Την τοποθέτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με tweet η Ομάδα Αλήθειας η οποία και σημείωσε «τι άλλο θα ακούσουμε από αυτούς…»

Συγκεκριμένα η Ομάδα Αλήθειας ανάρτησε στο twitter το εξής: «Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτούς…
Αυλωνίτου: Και να μην υπήρχε “Βόρεια Μακεδονία” θα έπρεπε να την εφεύρουμε»

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.