ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θ.Καρυπίδη – «Καλή Ανάσταση στην Μακεδονία μετά την προδοσία των Πρεσπών»

Χαμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θ.Καρυπίδη – «Καλή Ανάσταση στην Μακεδονία μετά την προδοσία των Πρεσπών»

Ούτε σε αγιασμό δεν μπορούν να βρουν ησυχία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά στην Μακεδονία μετά την εκχώρησή της στα Σκόπια με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ένταση επικράτησε την Τρίτη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρου Καρυπίδη, όταν ο ιερέας που τέλεσε τον αγιασμό αναφέρθηκε στην «προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών».

«Με την ευκαιρία που η Εκκλησία βρίσκεται στην αναστάσιμη περίοδο και όπως μετά την προδοσία του Ιούδα ακολούθησε ο Γολογθάς και ο Σταυρός αλλά μετά την σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση και ο Χριστός μας έσωσε από την προδοσία έτσι εύχομαι η πατρίδα μας να αποτινάξει το ζυγό που βρίσκεται μετά την επαίσχυντη προδοσία των Πρεσπών, να αναστηθεί η Πατρίδα από το λήθαργο που βρίσκεται και να σωθούμε από την προδοσία» είπε ο πατέρας Αναστάσιος προκαλώντας την αντίδραση των παρισταμένων που τον αποδοκίμασαν.

«Καλή ανάσταση στη Μακεδονία» είπε ο ιερέας αφού τελείωσε το μυστήριο του Αγιασμού.

Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης στην ομιλία του που ακολούθησε είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα επιτρέψει διχαστικούς λόγους σε αυτόν τον τόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.