ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνεχίζεται το προεκλογικό «πάρτι» διορισμών και μετατάξεων – Στην Εθνική Βιβλιοθήκη η σύζυγος Θ.Θεοχαρόπουλου (φώτο)

Συνεχίζεται το προεκλογικό «πάρτι» διορισμών και μετατάξεων – Στην Εθνική Βιβλιοθήκη η σύζυγος Θ.Θεοχαρόπουλου (φώτο)

Συνεχίζεται, ακόμα και λίγες ημέρες πριν τις κάλπες της 7ης Ιουλίου, το… πάρτι των ρουσφετολογικών μετατάξεων, όχι μόνο στη Βουλή.

Όπως αποκαλύπτει το «tomanifesto.gr», δύο μόλις 24ωρα πριν τις ευρωεκλογές (στις 24 Μαΐου) η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, Θανάση Θεοχαρόπουλου (πρώην ΔΗΜΑΡ, πρώην ΚΙΝΑΛ και νυν ΣΥΡΙΖΑ), Φρειδερίκη Γάζαρου, πήρε μετάταξη στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Η κυρία Γάζαρου ήταν αποσπασμένη στο κρατικό ίδρυμα, από τις 18 Ιουλίου του 2018, και 48 ώρες πριν τις ευρωκάλπες μετατάχθηκε -σε χρόνο ρεκόρ- στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος Θεοχαρόπουλου, το διάστημα των δέκα μηνών που ήταν αποσπασμένη, δεν πήγαινε στη δουλειά της, λόγω συνεχόμενων αδειών εγκυμοσύνης και λοχείας.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.