ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Χαρίτσης: «Τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος “Μένουμε όρθιοι”»

Α.Χαρίτσης: «Τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος “Μένουμε όρθιοι”»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης ανακοίνωσε πως η παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, «Μένουμε Όρθιοι» θα γίνει τα τέλη της εβδομάδας.

«Καταθέσαμε πρόταση στις 6 Απριλίου και επισημάναμε ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει εμπροσθοβαρής γενναία χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας βάση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών πηγών» ανέφερε ο κ. Χαρίτσης και συνέχισε λέγοντας πως «ερχόμαστε μετά από 45 μέρες και επικαιροποιούμε αυτή την πρόταση.

​Θα κάνουμε στο τέλος της εβδομάδας παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος “Μένουμε όρθιοι” όπως το ονομάσαμε. Έτσι ώστε να επικαιροποιήσουμε την πρόταση βάση των νέων δυσμενών συνθηκών που υπάρχουν στην οικονομία μετά από αυτή την ολιγωρία της κυβέρνησης τις προηγούμενες 45 μέρες».

«Η Ευρώπη δείχνει και πάλι να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις»

Στον απόηχο της χθεσινής γαλλογερμανικής πρότασης για την στήριξη της Ευρώπης μετά την πανδημία, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι «η Ευρώπη δυστυχώς δείχνει και σε αυτή την κρίση να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Να προχωρεί ασθμαίνοντας και να αφήνει την πρωτοβουλία για άλλους. Σε άλλες περιοχές του πλανήτη όπως ΗΠΑ και Κίνα λαμβάνονται γενναία μέτρα».

​Ο ίδιος χαρακτήρισε «ιδανικό» το ευρω-ομόλογο, όπως και την αμοιβαιοποίηση του χρέους και την ισότιμη κατανομή των βαρών σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

«Θα ξαναζήσουμε μέρες του 2009 και 2010. Πάμε σε νέα κρίση ανισότητας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης» προέβλεψε ο κ. Χαρίτσης και διερωτήθηκε «πρέπει να ξέρουμε ποιο είναι το σχέδιο της κυβέρνησης. Θα πάμε σε δανεισμό από ESM;»

Ο Τσίπρας δεν άφησε «αιχμές» κατά Παπαδημούλη

Στον απόηχο της υπόθεσης Παπαδημούλη, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «δεν υπάρχουν αιχμές» όσον αφορά στην αποστροφή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στα «οικονομικά ζητήματα» των στελεχών του κόμματός του στην “Αυγή της Κυριακής”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα, ο κ. Χαρίτσης σχολίασε πως «αυτό που υπάρχει και στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα είναι μια πάρα πολύ σαφής τοποθέτηση η οποία λέει ότι όταν η κοινωνία βιώνει αυτή την πρωτοφανή κρίση και η ολιγωρία της κυβέρνησης οδηγεί σε επιδείνωση της κατάστασης, τότε από τη δική μας τη μεριά να οφείλουμε και η κοινωνία το απαιτεί από εμάς, να ασχολούμαστε και να διαμορφώνουμε μια εναλλακτική προοδευτική και αριστερή πρόταση για το πως θα αντιμετωπίσουμε και θα βγούμε όρθιοι από αυτή την κρίση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.