K. Νοτοπούλου: «Η παρουσίαση για την επανεκκίνηση του τουρισμού ήταν απογοητευτική»

K. Νοτοπούλου: «Η παρουσίαση για την επανεκκίνηση του τουρισμού ήταν απογοητευτική»

Ως «απογοητευτική» χαρακτήρισε τη χθεσινή παρουσίαση της κυβέρνηση για την επανεκκίνηση του τουρισμού, η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, συμπληρώνοντας πως «δεν υπηρετεί σε καμία περίπτωση τις ανάγκες του ελληνικού τουρισμού».

Μίλησε για «γιορτή που έστησε η ελληνική κυβέρνηση για την απευθείας ανάθεση στην Marketing Greece από την οποία απουσίαζε ο ΕΟΤ (ακόμα και η πρόεδρος!)». Κατηγόρησε την κυβέρνηση για κατάργηση στην πράξη του ΕΟΤ, «εκχωρώντας την βασική του αρμοδιότητα, το δημόσιο έργο της εθνικής τουριστικής προβολής που εδώ και 70 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια και επαγγελματισμό, σε ιδιωτικά συμφέροντα, θέτοντας σε κίνδυνο την προώθηση και την προβολή της χώρας». Επιπλέον ότι στον τουρισμό «βλέπει ακόμη μια πηγή για να θησαυρίσουν οι εκλεκτοί της», «όμως ο Ελληνικός τουρισμός δεν είναι μια οικογενειακή και φιλική υπόθεση».

Σχολίασε ότι «περιμέναμε μια καμπάνια που να βασίζεται σε μια νέα εθνική στρατηγική διαμορφωμένη με βάση τις νέες συνθήκες στην μετα-Covid19 εποχή», όμως «παρακολουθήσαμε άναυδοι ένα βίντεο με διφορούμενο μήνυμα από όπου απουσιάζει ο πολιτισμός μας και όχι μια ολοκληρωμένη καμπάνια, δημιούργημα μιας ιδιωτικής εταιρείας που παίρνει στις πλάτες της- αν όχι στον λαιμό της- το «βαρύ» χαρτί της χώρας μας για ανάκαμψη. Τον τουρισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Νοτοπούλου αναφέρει ότι η κυβέρνηση «δεν έδωσε λύση για τον τουριστικό κλάδο που καταρρέει». Πρόσθεσε ότι την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε στα Δωδεκάνησα «ολοκληρωμένη πρόταση επανεκκίνησης του τουρισμού και στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων (Μενουμε_ορθιοι_2), ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποτιμά τον ελληνικό τουρισμό και το τίμημα θα το πληρώσει ολόκληρη η εθνική οικονομία και ολόκληρη η κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.