ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δ.Βίτσας: Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να κρύψει κάτω από το χαλί τα προβλήματα της χώρας

Δ.Βίτσας: Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να κρύψει κάτω από το χαλί τα προβλήματα της χώρας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, έκανε λόγο για απόπειρα της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει από τα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας.

Ο κ.Βίτσας, υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να κρύψει κάτω από το χαλί τα προβλήματα της χώρας, μέσω της σκανδαλολογίας, ενώ υπερασπίστηκε τον Νίκο Παππά λέγοντας ότι «ήμασταν κυβέρνηση, άρα όλοι μαζί το διαχειριστήκαμε».

Αναφορικά με τις καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα, ο Δημήτρης Βίτσας έκανε λόγο για μια αστική διαφορά μεταξύ δύο εταιριών όπου η μία εκ των δύο «μετέφερε τη μεταξύ τους διαμάχη και στην Ελλάδα».

«Έχουμε από τη μία, μια μεταστροφή της αλήθειας και από την άλλη μια συνεχή επίθεση σε ένα πρόσωπο», πρόσθεσε και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο «αν έγιναν όλα αυτά που λέει ο κ. Καλογρίτσας, δεν πήρε τελικά τηλεοπτική άδεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​«Εικονική συναλλαγή δεν γίνεται με έναν», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.