ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη σε Κέρκυρα: «Είχε την ευκαιρία να δει πού οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησής του»

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη σε Κέρκυρα: «Είχε την ευκαιρία να δει πού οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησής του»

Η Κουμουνδούρου εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα, καθώς και τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από εργαζόμενους και επιχειρηματίες για την ανεπάρκεια των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως «οι εργατικές συγκεντρώσεις στην Κέρκυρα φανερώνουν ότι η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας έναντι της κυβέρνησης εξαντλείται μέρα με τη μέρα. Η φωνή της κοινωνίας δυναμώνει. Και αυτή τη φωνή, καμία κατασταλτική νομοθεσία και κανένας καλοταϊσμένος προπαγανδιστικός μηχανισμός δεν μπορεί να την καταπνίξει».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Στη σημερινή του επίσκεψη στην Κέρκυρα ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να δει πού οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησής του: εργαζόμενοι στο δρόμο, επιχειρηματίες σε απόγνωση, ένα νησί στη δίνη της ύφεσης.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κυβερνητικής επιλογής, να αφήσει την κρίση να βαθαίνει δίχως μέτρα ενεργητικής στήριξης των χιλιάδων εργαζομένων στην εστίαση και στον τουρισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργατικές συγκεντρώσεις στην Κέρκυρα φανερώνουν ότι η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας έναντι της κυβέρνησης εξαντλείται μέρα με τη μέρα. Η φωνή της κοινωνίας δυναμώνει. Και αυτή τη φωνή, καμία κατασταλτική νομοθεσία και κανένας καλοταϊσμένος προπαγανδιστικός μηχανισμός δεν μπορεί να την καταπνίξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.