ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επίθεση Χ.Γιαννούλη σε κυβέρνηση: «Μιλάνε για διαφάνεια αλλά αποκρύπτουν χρηματοδοτήσεις όπως τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ»

Επίθεση Χ.Γιαννούλη σε κυβέρνηση: «Μιλάνε για διαφάνεια αλλά αποκρύπτουν χρηματοδοτήσεις όπως τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ»

Επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το ψηφιακό μετασχηματισμό.

«Με τα ψέματα εκλέχτηκαν, με τα ψέματα κυβερνούν. Δεν έχει τελειωμό η λασπολογία, η συκοφαντία και η παραπληροφόρηση. Ο βούρκος στον οποίο έχουν μπει είναι πλέον κινούμενη άμμος για τους ίδιους»

«Τολμάνε και ασκούν κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που το πρώτο πράγμα που κάνανε είναι να στελεχώσουν με 700 μετακλητούς το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη.Τολμάνε και ασκούν κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που καταστρατηγήσανε και αλλάξανε τους νόμους για να τοποθετήσουν τους εκλεκτούς τους σε θέσεις ευθύνης», επισήμανε.

«Η ΝΔ έχει επιδοθεί σε μία απελπισμένη προσπάθεια να συμψηφίσει το άσπρο με το μαύρο.

Μιλάνε για διαφάνεια και ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας αλλά αποκρύπτουν από τη “Διαύγεια” απευθείας αναθέσεις και χρηματοδοτήσεις όπως τα 20 εκατομμύρια για τα ΜΜΕ.», σημείωσε με νόημα ο κ. Γιαννούλης.

Και κατέληξε: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός υπηρετεί μία κοινωνία δικαίου. Αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για καλή νομοθέτηση όταν την ίδια ώρα καταργούν τους δασικούς χάρτες θέλοντας να εξυπηρετήσουν τους ψηφοφόρους τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.