ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «Ισχύει ότι ο Κ.Μητσοτάκης χρησιμοποίησε εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης ελικόπτερο για να δει θέατρο;»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ισχύει ότι ο Κ.Μητσοτάκης χρησιμοποίησε εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης ελικόπτερο για να δει θέατρο;»

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, αναφορικά με τη χρήση στρατιωτικού ελικοπτέρου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για «προσπάθεια να θολώσει τα νερά» κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και θέτουν το ερώτημα αν ισχύει ότι «ο κ. Μητσοτάκης για τις διήμερες διακοπές του δέσμευσε τρία στρατιωτικά ελικόπτερα εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης και γενικής επιφυλακής στο Αιγαίο».

Ειδικότερα οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν ότι «όσο και να προσπάθησε να θολώσει τα νερά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε με περίσσια αλαζονεία πως ο κ. Μητσοτάκης πήγε από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο». Δηλαδή, προσθέτουν, «χρησιμοποίησε ως προσωπικό του ραδιοταξί ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, όχι για να πάει σε κάποιο ακριτικό νησί εν μέσω γενικής επιφυλακής των Ενόπλων Δυνάμεων για την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο, αλλά για διήμερες διακοπές και για να πάει από ένα δείπνο σε μία θεατρική παράσταση».

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «επειδή με μισόλογα όμως δεν θα κουκουλώσουν την αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα για τις αποκαλύψεις του militaire.gr. Ειδικότερα ζητούν να απαντήσει στα εξής:

«- Ισχύει ότι στην Αντίπαρο είχε δεσμεύσει δύο στρατιωτικά ελικόπτερα, το VIP της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα εφεδρικό SUPER PUMA;

– Ισχύει ότι στην Πάρο είχε δοθεί διαταγή και περίμενε ένα τρίτο στρατιωτικό μεταγωγικό ελικόπτερο Σινούκ, για το ενδεχόμενο που νύχτωνε και δεν μπορούσαν να πετάξουν τα άλλα δύο;

– Έγινε τελικά χρήση του Σινούκ από την Πάρο ή όχι; Και αν ναι ποιοι ήταν οι επιβαίνοντες;

– Ισχύει με λίγα λόγια ότι ο κ. Μητσοτάκης για τις διήμερες διακοπές του δέσμευσε τρία στρατιωτικά ελικόπτερα εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης και γενικής επιφυλακής στο Αιγαίο;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περιμένουμε απαντήσεις και θα επανέλθουμε», καταλήγουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.