ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Και ο ΣΥΡΙΖΑ «έσπασε» το lockdown με την ανοχή κυβέρνησης και ΕΛ.ΑΣ

Και ο ΣΥΡΙΖΑ «έσπασε» το lockdown με την ανοχή κυβέρνησης και ΕΛ.ΑΣ

Δεν μπορούσε να επιτρέψει στο ΚΚΕ το μονοπώλιο της “επαναστατικής Γυμναστικής” ο ΣΥΡΙΖΑ κι έτσι διοργάνωσε και αυτός την δική του εκδήλωση παραβιάζοντας τους νόμους της κυβέρνησης περί απαγόρευσης συναθροίσεων τεσσάρων ατόμων.

Παρά το ότι δεν έκανε πορεία, είναι σαφές ότι στην εκδήλωση βρίσκονταν παραπάνω από 4 άτομα,ενώ αναρωτιέται κανείς ποιόν κωδικό έστειλαν οι μη-βουλευτές για να βγούν από το σπίτι τους.

Η ουσία είναι ότι τα κόμματα της αριστεράς εκθέτουν την κυβέρνηση, ενώπιον των πολιτών οι οποίοι παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους , διοργανώνοντας εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει μετατραπεί σε παρατηρητή.

Να μην θίξουμε πάλι και το ζήτημα της 28ης Οκτωβρίου όταν έγιναν δεκάδες προσαγωγές πολιτών που προσπάθησαν να τιμήσουν τους νεκρούς του «Όχι».

Με τα γεγονότα αυτά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόσει τους νόμους που ψηφίζει και ταυτόχρονα καταργεί στην πράξη την ισονομία μεταξύ των πολιτών. Ευθύνες φυσικά υπάρχουν και σε επίπεδο ΕΛ.ΑΣ. και εισαγγελείας.

Συγκεκριμένα σήμερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν στα πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ και νυν γραφεία του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών στο πάρκο Ελευθερίας για να τιμήσουν την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου, με το παρών να δίνει και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Κρατώντας στα χέρια τους από ένα κόκκινο γαρύφαλλο, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας, συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του μουσείου. Παρόντες μεταξύ άλλων, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Γιάννης Μουζάλας, ο Νίκος Φίλης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Βούτσης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Νίκος Παππάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.