ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «Τα μέτρα του κ.Βρούτση επιδοτούν την ανεργία στην χώρα μας»

ΣΥΡΙΖΑ: «Τα μέτρα του κ.Βρούτση επιδοτούν την ανεργία στην χώρα μας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω των δηλώσεων της τομεάρχη Εργασίας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και της αναπληρώτριας τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας, Θεανώ Φωτίου σχολίασε τις «νέες» ανακοινώσεις του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Όπως αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους, «ο κ. Βρούτσης, για πολλοστή φορά, επανέλαβε τα ίδια μέτρα που επιδοτούν την ανεργία, αντί να στηρίζουν την εργασία, τους μισθούς και το εισόδημα των εργαζομένων, και αυτάρεσκα επιβεβαίωσε ξανά την καταβολή μειωμένου δώρου των Χριστουγέννων».

Οι κ.κ. Ξενογιαννακοπούλου και Φωτίου τονίζουν ότι «σε μία περίοδο που η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού αυξάνεται ραγδαία και έχει φτάσει σε τραγικά επίπεδα» ο υπουργός Εργασίας «εξήγγειλε έκτακτη βοήθεια μόνο σε όσα νοικοκυριά βρίσκονται σε ακραία φτώχεια με εφάπαξ έκτακτο επίδομα, μεσοσταθμικά κόστους 54 εκατ. ευρώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς, σχολιάζουν, για την κυβέρνηση «είναι αόρατοι οι χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο επειδή έχασαν τη δουλειά τους, την επιχείρησή τους, είδαν δραματική μείωση των εισοδημάτων τους και αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.