ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Μαντζουράνης: «Η κυβέρνηση τα πήγε χάλια στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στον εμβολιασμό»

Γ.Μαντζουράνης: «Η κυβέρνηση τα πήγε χάλια στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στον εμβολιασμό»

Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ποινικολόγος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, άσκησε σκληρή κριτική της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα του κορωνοϊού.

«Δείτε τα χάλια στην αντιμετώπιση της πανδημίας και τον εμβολιασμό», σχολίασε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, «στο δεύτερο κύμα, ο κόσμος πεθαίνει εκτός ΜΕΘ και νοσηλεύονται στις ΜΑΦ».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την κακή κατάσταση στο Σύστημα Υγείας της χώρας είπε πώς «περιορίστηκαν οι δαπάνες την εποχή των μνημονίων και της κρίσης, ενώ στην διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έγιναν κάποιες προσλήψεις προσωπικού και κυρίως γιατρών ενώ αυξήθηκαν και οι ΜΕΘ.

Από όταν όμως ανέλαβε η κυβέρνηση των αρίστων, από τότε λοιπόν δεν έγινε ούτε μια ΜΕΘ, έχασαν όλο το καλοκαίρι πανηγύριζαν και χόρευαν πάνω στις δάφνες του πρώτου κύματος». Πρόσθεσε πώς «η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους γιατρούς με έναν άθλιο τρόπο, χωρίς να τους δίνει επιδόματα παρότι βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα στην πρώτη γραμμή».

«Η πανδημία για κακή τύχη του ελληνικού λαού έπεσε στα χέρια της ανίκανης αυτής επιτελικής κυβέρνησης», σχολίασε προσθέτοντας πως η πανδημία έχει θύματα και νεκρούς και κρούσματα πολλά με μια ασφυκτική κατάσταση στο Σύστημα Υγείας, γιατί δεν έγινε καμία πρόβλεψη για το δεύτερο κύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για τις δημοσκοπήσεις στις οποίες η κυβέρνηση διατηρεί την δυναμική της, ο κ. Μαντζουράνης τόνισε ότι για τουλάχιστον έναν χρόνο όλες οι κυβέρνησης διατηρούν μια περίοδο χάριτος. Οι πολίτες λοιπόν όπως είπε, ζουν με τον φόβο για την υγεία τους, επίσης, ένας άλλος φόβος των πολιτών που θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια είναι η οικονομική αβεβαιότητα που θα έρθει. «Η ύφεση 11% θα είναι δραματική», υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.