ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ: Φέρνει στη Βουλή την λογοκρισία στην ΕΡΤ και στα social media

ΣΥΡΙΖΑ: Φέρνει στη Βουλή την λογοκρισία στην ΕΡΤ και στα social media

Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή με θέμα «λογοκρισία στην ΕΡΤ Α.Ε. και έλεγχος των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» κατέθεσαν 48 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή για την ερώτηση αποτέλεσε η πρόσφατη καταγγελία για λογοκρισία που έκανε η δημοσιογράφος Μάχη Νικολάρα της ΕΡΤ όπως και άλλα παρόμοια περιστατικά, ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν επίσης πως οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται τη στιγμή που το Facebook αποκλείει δημοσιογράφους λόγω αναρτήσεων πολιτικού περιεχομένου αλλά και διάφορων, χρηστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτάνε τους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης ποιος έχει την ευθύνη για το «κόψιμο» της εκπομπής της κας Νικολάρα που αφορούσε ρεπορτάζ για τη λογοκρισία στα social media αλλά και ποιες ενέργειες θα αναλάβουν για την προστασία της ελευθερίας του λόγου και της πολυφωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.