ΣΥΡΙΖΑ: «Υπάρχει έστω και μία προμήθεια που να εμπλέκεται ο κ.Πατούλης που να μην έχει θέμα νομιμότητας;»

ΣΥΡΙΖΑ: «Υπάρχει έστω και μία προμήθεια που να εμπλέκεται ο κ.Πατούλης που να μην έχει θέμα νομιμότητας;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω επίσημης ανακοίνωσης αναφέρθηκε στην στήριξη που δείχνει η Νέα Δημοκρατία στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Αφορμή, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Τμήμα Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι -όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αυγή», τα «σοβαρά νομικά, θεσμικά και οικονομικά κενά που εντοπίζει το Ελεγκτικό Συνέδριο στον διαγωνισμό που κατάρτισε η διορισμένη από τον κ. Πατούλη Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ για την προμήθεια – μαμούθ των 223,5 εκατ. ευρώ αναφορικά με εξοπλισμό συλλογής βιοαποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών για λογαριασμό 66 Δήμων».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα και σύμφωνα με όσα μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με βάση την απόφαση του ΣΤ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θέτει μία σειρά ερωτήματα προς τη ΝΔ:

Υπάρχει έστω και μία, διαδικασία στην οποία να εμπλέκεται ο κ. Πατούλης και η οποία να μην έχει θέματα νομιμότητας;

Ως πότε ο κ. Βορίδης και η κυβέρνηση συνολικά θα παραμένουν απαθείς απέναντι στα κατορθώματα του εκλεγμένου με το χρίσμα της ΝΔ Περιφερειάρχη Αττικής;

Εξακολουθεί να απολαμβάνει ο κ. Πατούλης της στήριξης της ΝΔ;

Κλείνοντας, αναφέρει: «Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ο κ. Πατούλης και οι ομοϊδεάτες του της κυβέρνησης. Τα χρήματα που διαχειρίζεται ο κ. Πατούλης και οι εκλεκτοί του δεν είναι δικά τους. Είναι χρήματα του Ελληνικού λαού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαιτούμε απόλυτη τήρηση της νομιμότητας. Απαιτούμε πλήρη εφαρμογή των κανόνων της χρηστής διοίκησης. Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων των Ελλήνων πολιτών. Η ΝΔ οδήγησε μια φορά τη χώρα στη χρεοκοπία με οδυνηρές συνέπειες για τους Έλληνες πολίτες. Δεν θα τους επιτρέψουμε να το ξανακάνουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.