ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ράπισμα» Π.Πολάκη σε «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων»: «Κλειδώσατε και καταστρέψατε μια κοινωνία και μία γενιά»!

«Ράπισμα» Π.Πολάκη σε «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων»: «Κλειδώσατε και καταστρέψατε μια κοινωνία και μία γενιά»!

Με αιχμηρό τρόπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, θέλησε να υπενθυμίσει τη δήλωση που είχε κάνει πριν από ακριβώς έναν χρόνο, στις 26 Μαΐου του 2020 ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος είχε τονίσει ότι «θα είχαμε 13.685 νεκρούς εάν δεν παίρναμε μέτρα», συγκρίνοντάς τη με τα δεδομένα του σήμερα.

«Ευτυχώς που τα πήρατε, κλειδώσατε και καταστρέψατε μια κοινωνία και μία γενιά, ευτυχώς δεν φέρατε και τα μονοκλωνικά και έχουμε μόνο 12.000», ανέφερε στο του σχόλιο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κοινοποιώντας και την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στην οποία έχουν καταγραφεί συνολικά 11.916 θάνατοι από την πανδημία.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.