ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Τσαβούσογλου: «Η κυβέρνηση να ενημερώσει για τις καταγγελίες για αποκλεισμό Ελλήνων δημοσιογράφων»

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Τσαβούσογλου: «Η κυβέρνηση να ενημερώσει για τις καταγγελίες για αποκλεισμό Ελλήνων δημοσιογράφων»

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την επίσκεψη του Μελβούτ Τσαβούσογλου και τόνισε ότι οφείλει να θυμάται τη θέση που διατύπωσε κατά την παρουσία του στην Αθήνα τον Δεκέμβριο 2017.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Κάθε Τούρκος αξιωματούχος που επισκέπτεται τη Θράκη, οφείλει να σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάνης η οποία αναφέρεται σαφώς σε μουσουλμανική μειονότητα στην περιοχή και να μην προβαίνει σε προκλητικές δηλώσεις.

Αν μη τι άλλο οφείλει να θυμάται τη θέση που διατύπωσε σαφώς ο Πρόεδρος της Τουρκίας κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα τον Δεκέμβριο 2017, ότι: «Στη Δυτική Θράκη υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα τουρκικής, πομακικής και ρομά προέλευσης.

Από εκεί και πέρα οι αναγκαίες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις στην Θράκη αφορούν υποχρεώσεις του Ελληνικού κράτους έναντι Ελλήνων πολιτών και όχι τον ελληνοτουρκικό διάλογο”.

Αναμένουμε τέλος ενημέρωση από την κυβέρνηση αναφορικά με τις καταγγελίες για αποκλεισμό Ελλήνων δημοσιογράφων και ποιος ευθύνεται για αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.