Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Το μήνυμα του Α.Τσίπρα για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: «Η γλώσσα των ξεριζωμένων είναι πανανθρώπινη»

Το μήνυμα του Α.Τσίπρα για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: «Η γλώσσα των ξεριζωμένων είναι πανανθρώπινη»

Ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, τονίζει σε δημοσίευσή του στο Facebook πως «οι αγωνίες, οι φόβοι, οι προσδοκίες και η ελπίδα των ανθρώπων δεν διαχωρίζονται ανάλογα με τη θρησκεία, τη γλώσσα, τη φυλή».

«Άλλωστε η γλώσσα των ξεριζωμένων είναι πανανθρώπινη, με γράμματα και φθόγγους γεμάτα πόνο και όνειρα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «αυτά τα όνειρα καλούμαστε ο καθένας από τη θέση του να υπερασπιστούμε».

Ο κ. Τσίπρας συνοδεύει τις σκέψεις του για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων με μία φωτογραφία του αείμνηστου Γιάννη Μπεχράκη.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.