ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Τσίπρας: Για 2η φορά με κορωνοϊό – «Τις προηγούμενες μέρες είχε ο γιος μου και η Μπέτυ»

Στην ανακοίνωση του τόνισε: «Η σκέψη μου είναι στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας»

Α.Τσίπρας: Για 2η φορά με κορωνοϊό – «Τις προηγούμενες μέρες είχε ο γιος μου και η Μπέτυ»

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε σήμερα την ανακοίνωση μέσω του twitter, ενημερώνοντας πως νοσεί για 2η φορά με κορωνοϊό.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσβληθεί ξανά με COVID-19 στις 9 Ιανουαρίου.  

«Μέσα στην αγωνία της πυρκαγιάς είχα την είδηση ότι είμαι για 2η φορά θετικός στον covid», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας και προσθέτει: «Ίσως αναμενόμενο, αφού τις προηγούμενες μέρες πέρασε ο μεγάλος μας γιος και η Μπέτυ.Ελπίζω να παραμείνω ασυμπτωματικός.

Σε κάθε περίπτωση η σκέψη μου είναι στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.